Visita a l´exposició “Collars o Cadenes” de Cristina Gúzman a la Biblioteca d´Aldaia.

20, Mar 2021 | Cultura y ocio

Visitem l’exposició “Collars o cadenes” de la ceramista Cristina Guzmán a la Biblioteca Municipal d’Aldaia.
Vam tindre el plaer de comptar amb Cristina que ens va fer la visita guiada de la seua obra i va respondre gustosament a totes les nostres preguntes. Des d’ací t’enviem milers de gràcies.
La bellesa de les peces contrasta amb el cànon de bellesa que es pretén aconseguir amb les peces de coure que allarguen el coll i afebleixen el cos de les dones girafa o l’embenat que deforma els peus de les dones xineses i limita la seua mobilitat.
Escultures que converteixen l’art de la ceràmica denúncia d’unes tradicions i costums que fan malbé el cos de les dones o les fa invisibles amb el
burca.
Una exposició que transforma la Biblioteca d’Aldaia en un espai de reivindicació i defensa dels drets de les dones.
Visitamos la exposición “Collars o cadenes” de la ceramista Cristina Guzmán en la Biblioteca Municipal de Aldaia.
Tuvimos el placer de contar con Cristina que nos hizo la visita guiada de su obra y respondió gustosamente a todas nuestras preguntas. Desde aquí te enviamos miles de gracias.
La belleza de las piezas contrasta con el canon de belleza que se pretende conseguir con las piezas de cobre que alargan el cuello y debilitan el cuerpo de las mujeres jirafa o el vendado que deforma los pies de las mujeres chinas y limita su movilidad.
Esculturas que convierten el arte de la cerámica denuncia de unas tradiciones y costumbres que echan a perder el cuerpo de las mujeres o las hace invisibles con el
burka.
Una exposición que transforma la Biblioteca de Aldaia en un espacio de reivindicación y defensa de los derechos de las mujeres.