Curs de Defensa Personal Femenina organitzat per la Asociación Albero Artesanos

21, Abr 2022 | formación, IGUALDAD

El pròxim dissabte 23 d’abril, de 10.00 a 13.00, al Centre Ocupacional Doctora María Huertas, es realitzarà el Curs de Defensa Personal Femenina organitzat per l’Associació Albero Artesanos i impartit per Septem Defensa. El curs està obert a qualsevol dona interessada a adquirir coneixements bàsics de defensa personal.

Us deixem algunes instantànies del curs.

El próximo sábado 23 de abril, de 10:00 a 13:00, en el Centro Ocupacional Doctora María Huertas, se realizará el Curso de Defensa Personal Femenina organizado por la Asociación Albero Artesanos e impartido por Septem Defensa. El curso está abierto a cualquier mujer interesada en adquirir conocimientos básicos de defensa personal.