Jornada de Portes Obertes al Centres Ocupacionals

6, May 2022 | sensibilización

El dia 5 de maig vam tindre jornades de Portes obertes en els centres de l’associació per a donar a conéixer els productes i les diferents activitats que es realitzen en aquests.

Va ser una ocasió perquè les famílies, veïns i veïnes, i els diferents serveis públics d’Aldaia, inclòs el seu alcalde, conegueren la important labor que es realitza en els nostres centres amb el col·lectiu de persones amb trastorn mental sever i durador.

El día 5 de mayo tuvimos jornadas de Puertas abiertas en los centros de la asociación para dar a conocer los productos y las diferentes actividades que se realizan en los mismos.

Fue una ocasión para que las familias, vecinos y vecinas, y los diferentes servicios públicos de Aldaia, incluido su alcalde, conocieran la importante labor que se realiza en nuestros centros con el colectivo de personas con trastorno mental severo y duradero.