La nostra companyia de teatre representa “La Otra Historia” al Centre Social el Grau

11, Jun 2022 | sensibilización

La nostra companyia de teatre inestable “L’ Atòmica” va representar el seu divertit i inoblidable clàssic “L’ Altra Història”, un recorregut sobre la malaltia mental a través dels temps, en el Centre Social el Grau de València.

El nostre volgut Pepe Andreu, director i creador de l’obra, al costat del fantàstic elenc d’actrius i actors, i secundat pel gran equip humà i tècnic d’Albero Artesanos, ens van il·lustrar sobre com la societat percebia la malaltia mental, a través de diferents escenes contextualitzades en diferents moments històrics.

L’ objectiu d’aquesta obra de teatre és conscienciar i sensibilitzar sobre la malaltia mental i poder trencar prejudicis sobre ella.

Us deixem una mostra

Nuestra compañia de teatro inestable “La Atómica” representó su divertido e inolvidable clásico “La Otra Historia”, un recorrido histórico sobre la enfermedad mental a través de los tiempos, en el Centro Social el Grau.

Nuestro querido Pepe Andreu, director y creador de la obra, junto al fantástico elenco de actrices y actores, y apoyado por el gran equipo humano y técnico de Albero Artesanos, nos ilustraron sobre cómo la sociedad percibía la enfermedad mental, a través de diferentes escenas contextualizadas en diferentes momentos históricos.

El objetivo de esta obra de teatro es concienciar y sensibilizar sobre la enfermedad mental y poder romper prejuicios sobre ella.