Començen les excursions d´estiu

30, Jun 2022 | Cultura y ocio

Com tots els anys, durant els mesos d’estiu, els diferents centres de l’Associació realitzen excursions a diferents llocs de la Comunitat Valenciana. Una oportunitat perquè les nostres persones usuàries gaudisquen de la seua cultura, gastronomia i bells racons.

Per a mitigar la calor asfixiant de l’estiu, gaudirem de la transparent i fresca aigua del riu Túria al seu pas per Xestalgar, i del riu Toixa al seu pas per Xelva.

També vam poder banyar-nos a les platges de Pinedo i el Saler, i com no, gaudir de la seua gastronomia.

Per a finalitzar, visitarem Culla, considerat un dels pobles més bonics de la comunitat Valenciana, i el Parc miner del Maestrazgo. Les fotos que us deixem a continuació pertanyen a aquesta eixida.

Como todos los años, durante los meses de verano, los diferentes centros de la Asociación realizan excursiones a diferentes lugares de la Comunidad Valenciana. Una oportunidad para que nuestras personas usuarias disfruten de su cultura, gastronomía y bellos rincones.

Para mitigar el calor asfixiante del verano, disfrutamos de la transparente y fresca agua del río Turia a su paso por Gestalgar, y del río Tuéjar a su paso por Chelva.

También pudimos bañarnos en las playas de Pinedo y el Saler, y como no, disfrutar de su gastronomía.

Para finalizar, visitamos Culla, considerado uno de los pueblos más bonitos de la comunidad Valenciana, y el Parque minero del Maestrazgo. Las fotos que os dejamos a continuación pertenecen a dicha salida.