Eixides culturals i d´oci durant el mes de septembre

30, Sep 2022 | Cultura y ocio

Durant el mes de setembre hem realitzat diferents eixides culturals i d’oci.

Visitàrem la granja escola La torreta del Marqués a Benigànim. Ací vam poder gaudir de la naturalesa i realitzem diversos tallers. Vam aprendre a realitzar pa i melmelada de poma, i també a disparar amb arc.

Vam anar a conéixer el Parc Central de València. Vam poder fer un agradable passeig envoltats de naturalesa i arquitectura, i vam poder relaxar-nos amb la presència de l’aigua com a eix vertebrador del parc.

I per a acabar, visitàrem l’exposició de Jaime Ayllón en el CCC.

Durante el mes de septiembre hemos realizado diferentes salidas culturales y de ocio.

Visitamos la granja escuela La torreta del Marqués en Benigànim. Aquí pudimos disfrutar de la naturaleza y realizamos varios talleres. Aprendimos a realizar pan y mermelada de manzana, y también a disparar con arco.

Fuimos a conocer el Parque Central de Valencia. Pudimos dar un agradable paseo rodeados de naturaleza y arquitectura, y pudimos relajarnos con la presencia del agua como eje vertebrador del parque.

Y para acabar, visitamos la exposición de Jaime Ayllón en el CCC.