Viatge a Conca

31, Oct 2022 | Cultura y ocio, viajes

Els diferents centres ocupacionals i programes de l’Associació Albero varen visitar la ciutat de Conca i els seus voltants del 22 al 25 d’octubre.

Entre altres visites, vam tindre dues guiades, una al barri antic i una altra al Refugi Antiaeri Calderón de la Barca.

També varem gaudir de la seua arquitectura medieval, de les belles Casas Colgadas, dels seus estrets i encantats carrers, de la seua rica gastronomia, dels seus paisatges de conte, i com no, del Parc Natural de la Regió muntanyenca de Conca.

Cérvols, cabres salvatges i voltors ens van acompanyar durant tot el trajecte al parc natural i ens van amenitzar el viatge.

Destacar l’amabilitat de les seues gents i sobretot del personal que ens va atendre a l’hotel.

Los diferentes centros ocupacionales y programas de la Asociación Albero estuvimos visitando la ciudad de Cuenca y sus alrededores del del 22 al 25 de octubre.

Entre otras visitas, tuvimos dos guiadas, una en el barrio antiguo y otra al Refugio Antiaéreo Calderón de la Barca.

También pudimos disfrutar de su arquitectura medieval, de las bellas Casas Colgadas, de sus estrechas y encantadas calles, de su rica gastronomía, de sus paisajes de cuento, y como no, del Parque Natural de la Serranía de Cuenca.

Ciervos, cabras monteses y buitres nos acompañaron durante todo el trayecto al parque natural y nos amenizaron el viaje.

Destacar la amabilidad de sus gentes y sobre todo del personal que nos atendió al hotel.