Albero Artesanos vendrà els seus productes artesanals en el Mercat de Nadal de Tapinería

13, Dic 2022 | sensibilización

Un altre any més, els Centres Ocupacionals de Bisuteria i Ceràmica de l’Associació Albero Artesanos estaran venent els seus productes en el Mercat de Nadal HoHoHo de Tapinería del 21 de desembre al 5 de gener.

El Mercat es troba al Carrer Tapineria 15-17, en ple Barri antic de València, a escassos metres de la Plaça de la Reina.

Així que animar-vos i podreu sorprendre la persona que vulgueu amb un regal artesà i solidari, realitzat en els nostres centres ocupacionals per persones amb malaltia mental.

Otro año más, los Centros Ocupacionales de Bisutería y Cerámica de la Asociación Albero Artesanos estarán vendiendo sus productos en el Mercado de Navidad HoHoHo de Tapinería del 21 de diciembre al 5 de enero.

El Mercado se encuentra en la Calle Tapineria 15-17, en pleno Casco Antiguo de Valencia, a escasos metros de la Plaza de la Reina.

Así que animaros y podréis sorprender a la persona que queráis con un regalo artesano y solidario, tanto de cerámica como de bisutería, realizado en nuestros centros ocupacionales por personas con enfermedad mental.