Activitats culturals i d´oci durant el mes de gener

31, Ene 2023 | Cultura y ocio

Durant aquest mes de gener els diferents centres ocupacionals de l´Associació Albero Artesanos hem realitzat diverses visites culturals. D’elles, podem destacar la visita al Centre Cultural del Carmen on vam poder gaudir de les exposicions Via Líquida de Rubén Tortosa i Escenaris d’un futur pròxim.
Una altra visita molt interessant, relacionada amb la ciència, va ser el taller que realitzarem a l’espai El Núvol del Caixaforum. Un espai de trobada, experimentació i debat sobre l’ús de la Intel·ligència Artificial en l’educació, a través d’un recorregut interactiu per a conéixer projectes internacionals d’investigació.

Durante este mes de enero hemos realizado varias visitas culturales. De ellas, podemos destacar la visita al Centro Cultural del Carmen donde pudimos disfrutar de las exposiciones Vía Líquida de Rubén Tortosa y Escenarios de un futuro próximo.
Otra visita muy interesante, relacionada con la ciencia, fue el taller que realizamos en el espacio La Nube del Caixaforum. Un espacio de encuentro, experimentación y debate sobre el uso de la Inteligencia Artificia en la educación, a través de un recorrido interactivo para conocer proyectos internacionales de investigación.