Visites culturals i d´oci al febrer

27, Feb 2023 | Cultura y ocio

Aquest mes de febrer, els diferents centres ocupacionals de l´Associació Albero Artesanos hem realitzat diferents visites culturals:

– Visita guiada al Refugi Antiaeri del Carrer Serrans a València, on vam poder conéixer la importància d’aquests llocs per a la protecció dels civils durant els bombardejos de l’aviació franquista a la ciutat de València.

– Exposició guiada “Apollo 11, L’ Arribada de l’Home a la Lluna” en el Caixaforum, on vam poder descobrir els secrets de la missió espacial Apollo 11 que va fer possible que l’ésser humà trepitjara la superfície de la Lluna per primera vegada. Visitarem  l’interior del mòdul lunar i vam conéixer alguns dels reptes als quals la tripulació va haver d’enfrontar-se.

– Visita guiada a les restes arqueològiques de la Almoina on vam poder conéixer l’origen romà de la Ciutat de València i la seua posterior història.

Us deixem algunes fotografíes.

Este mes de abril hemos realizado varias visitas culturales. Podemos citar:

– Visita guiada al Refugio Antiaéreo de la Calle Serranos en Valencia donde pudimos conocer la importancia de estos lugares para la protección de los civiles durante los bombardeos de la aviación franquista en la ciudad de Valencia.

– Exposición “Apollo 11, La Llegada del Hombre a la Luna” en el Caixaforum, donde pudimos descubrir los secretos de la misión espacial Apollo 11 que hizo posible que el ser humano pisara la superficie de la Luna por primera vez. Pudimos visitar el interior del módulo lunar y conocimos algunos de los retos a los cuales la tripulación tuvo que enfrentarse.

-Visita guiada a los restos arqueológicos de La Almoina donde conocimos el origen romano de nuestra ciudad y su posterior historia.

Os dejamos algunas fotografías.