Celebrem Les Falles

20, Mar 2023 | Cultura y ocio

A l´Associació Albero Artesanos celebràrem la Setmana Fallera, acompanyats pel bon temps i per la proximitat de la primavera.

Durant aquesta setmana realitzàrem diferents activitats:

El 10 de març visitàrem l’Exposició del Ninot d’Aldaia en l’edifici de la Gent Jove (antic Ajuntament).
Allí feren les nostres apostes sobre quin seria el ninot indultat.

El 14 de març organitzàrem una visita guiada a l’exposició de Marina Puche, l’artista encarregada del disseny de la falla de l’ajuntament de València, en el Centre Cultural del Carmen a la qual també estaven convidades les famílies.
En finalitzar la visita, anarem a la Plaça de l’Ajuntament on ens esperava Marina Puche per a fer-nos la visita de la falla.
Per a acabar el dia, les persones que ho van desitjar varen gaudir de la mascletá.

El 16 de març organitzàrem una chocolatá amb xurros en el Cinturó Verd d’Aldaia per a posteriorment realitzar una visita a les falles d’Aldaia.

Per a finalitzar ens agradaria donar les gràcies a algunes persones alienes a l’associació, que van aportar el seu granet d’arena, el seu bon fer i amabilitat, i van ajudar a l’èxit de les activitats. Citar a David, de Gelats García, per fer possible la chocolatá en el Cinturó Verd, a Patricia, guia del Centre Cultural del Carmen, i a Marina Puche per rebre’ns en la Falla de l’Ajuntament.

En la Asociación Albero Artesanos celebramos la Semana Fallera, acompañados por el buen tiempo y por la proximidad de la primavera.

Durante esta semana realizamos diferentes actividades:

El 10 de marzo visitamos la Exposición del Ninot de Aldaia en el edificio de la Gente Joven (Antiguo Ayuntamiento).
Allí pudimos hacer nuestras apuestas sobre cuál sería el ninot indultado.

El 14 de marzo organizamos una visita guiada a la exposición de Marina Puche, la artista encargada del diseño de la falla del Ayuntamiento de València, en el Centro Cultural de Carmen a la cual también estaban invitadas las familias.
Al finalizar la visita, nos desplazamos a la Plaza del Ayuntamiento donde nos esperaba Marina Puche para hacernos la visita de la falla.
Para acabar el día, las personas que lo desearon ,disfrutaron de la mascletá.

El 16 de marzo organizamos una chocolatada con churros en el Cinturón Verde de Aldaia para posteriormente realizar una visita a las fallas de Aldaia.

Para finalizar nos gustaría dar las gracias a algunas personas ajenas a la asociación, que aportaron su granito de arena, su buen hacer y amabilidad, y ayudaron al éxito de las actividades. Citar a David, de Helados García, para hacer posible la chocolatada en el Cinturón Verde, a Patricia, guía del Centro Cultural de Carmen, y a Marina Puche por recibirnos en la Falla del Ayuntamiento.