Activitats culturals i d´oci al març

31, Mar 2023 | Cultura y ocio

Durant aquest mes de març, als centres ocupacionals Doctora María Huertas i de Ceràmica hem realitzat diverses activitats culturals i d’oci.

El 3 de març tinguèrem una visita guiada a la casa Museu Benlliure. En 1957, Donya María Benlliure Ortiz,
donava a l’Ajuntament de València la casa familiar on va viure i va treballar el seu pare, el famós pintor José Benlliure Gil (València 1855-1937), al costat de nombroses obres d’art i interessants objectes en ella continguts, donant origen a l’actual Casa-Museu.
L’immoble, edificat entre 1880 i 1883, és un interessant exemple d’habitatge de l’alta burgesia de l’època, constituït per un habitatge de tres altures, jardí i pavelló de pintura.

El 24 de març visitàrem l’exposició de l’artista Teresa Lanceta a l’IVAM. L’exposició és una retrospectiva amb 175 obres que inclouen tapissos, pintures, dibuixos, escrits, vídeos i àudios creats en les últimes cinc dècades, a més de formats col·laboratius amb altres creadors.

El 29 de març assistírem al Concert per la Pau, organitzat per la Biblioteca d’Aldaia, a càrrec dels alumnes i alumnes de l’IES Salvador Gadea. Un concert en clau de Jazz que vam poder gaudir molt.

Per a finalitzar, el dia 31 de març celebràrem la Pasqua al Parc de Capçalera de València. Passàrem una estona agradable realitzant jocs tradicionals, recordant la nostra infància, i degustàrem les tradicionals llonganisses i mones.

Us deixem algunes fotos.

Durante este mes de marzo, los centros ocupacionales Doctora María Huertas y de Cerámica han realizado diversas actividades culturales y de ocio.

El 3 de marzo tuvimos una visita guiada a la casa Museo Benlliure.
En 1957, Doña María Benlliure Ortiz, donaba al Ayuntamiento de València la casa familiar donde vivió y trabajó su padre, el famoso pintor José Benlliure Gil (València 1855-1937), junto a numerosas obras de arte e interesantes objetos en ella contenidos, dando origen a la actual Casa-Museo.
El inmueble, edificado entre 1880 y 1883, es un interesante ejemplo de vivienda de la alta burguesía de la época, constituido por una vivienda de tres alturas, jardín y pabellón de pintura.

El 24 de marzo visitamos la exposición de la artista Teresa Lanceta en el IVAM. La exposición es una retrospectiva con 175 obras que incluyen tapices, pinturas, dibujos, escritos, vídeos y audios creados en las últimas cinco décadas, además de formatos colaborativos con otros creadores.

El 29 de marzo asistimos al Concierto por la Paz, organizado por la Biblioteca de Aldaia, a cargo de los alumnos y alumnas del IES Salvador Gadea.
Un concierto en clave de Jazz que pudimos disfrutar mucho.

Para finalizar, el día 31 de marzo celebramos la Pascua en el Parque de Cabecera de Valencia. Pasamos un rato agradable realizando juegos tradicionales, recordando nuestra infancia, y pudimos degustar las tradicionales longanizas y monas.