Sortides culturals i d´oci al maig

26, May 2023 | Cultura y ocio

Aquest mes visitarem el Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries ‘González Martí’ on vam poder gaudir de les set exposicions col·lectives que acull en el marc de ‘Melting Point’, una trobada internacional de joieria, organitzat per la Escola Superior de Disseny de València (EASD) i la Associació Cultural Escola de Disseny de València.
El conjunt d’exposicions, que va reunir creadores i creadors en l’àmbit de la joieria contemporània des del 27 d’abril fins al 28 de maig, va estar comissariat per la professora del Departament de Joieria de la EASD, Heidi Schechinger.
Una altra activitat que realitzarem va ser una ruta senderista pel parc Natural de l’Albufera. Ens desplaçarem en bus fins a Pinedo i des d’allí, començarem la ruta. Pararem per a esmorzar i banyar-nos a la platja. Durant el recorregut vam poder gaudir del vol de diferents ocells, del bosc, de les dunes i com no, de la mar. Per a acabar, pararem a dinar en un restaurant i degustarem una bona paella.

Este mes visitamos el Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias ‘González Martí’ donde pudimos disfrutar de las siete exposiciones colectivas que acoge en el marco de ‘Melting Point’, encuentro internacional de joyería, organizado por la Escola Superior de Disseny de València (EASD) y la Associació Cultural Escola de Disseny de València.

El conjunto de exposiciones, que reunió a creadoras y creadores en el ámbito de la joyería contemporánea desde el 27 de abril hasta el 28 de mayo, estuvo comisariado por la profesora del Departamento de Joyería de la EASD, Heidi Schechinger.

Otra actividad que realizamos fue una ruta senderista por el parque Natural de la Albufera. Nos desplazamos en bus hasta Pinedo y desde allí, comenzamos la ruta. Hicimos parada para almorzar y bañarnos en la playa. Durante el recorrido pudimos disfrutar del vuelo de diferentes aves, del bosque, de las dunas y como no, del mar. Para acabar, paramos a comer en un restaurante y degustamos una buena paella.