Visitem l’exposició “Mòmies d’Egipte: Redescobrint sis vides”

11, Dic 2023 | Cultura y ocio

Aquest mes de desembre, els Centres Ocupacionals de l´associació Albero Artesanos tinguerem una visita guiada a l’exposició “Mòmies d’Egipte: Redescobrint sis vides” al CaixaForum. Aquesta il·lustra la història oculta darrere de sis mòmies egípcies i ofereix una visió de com vivia i moria la gent al llarg de la vall del Nil entre el 800 a. C. i el 100 d. C.


El recorregut explora la identitat d’aquests sis ciutadans que van viure en l’antic Egipte, gràcies als nous descobriments aportats per tecnologia capdavantera no invasiva, desembolicant virtualment les seues fràgils restes.


Un funcionari, dos sacerdots, una dona casada, un xiquet i un jove grecoromà són els protagonistes d’aquesta exposició, que aprofundeix en els processos de momificació, la visió de la mort dels antics egipcis i el concepte del més enllà en aquesta antiga civilització.

Un viatge fascinant i enriquidor.

Este mes de diciembre, los Centros Ocupacionales de la Asociación Albero Artesanos tuvimos una visita guiada a la exposición “Momias de Egipto: Redescubriendo seis vidas” en el CaixaForum. Esta ilustra la historia oculta detrás de seis momias egipcias y ofrece una visión de cómo vivía y moría la gente a lo largo del valle del Nilo entre el 800 a. C. y el 100 d. C.

Un funcionario, dos sacerdotes, una mujer casada, un niño y un joven grecorromano son los protagonistas de esta exposición, que ahonda en los procesos de momificación, la visión de la muerte de los antiguos egipcios y el concepto del más allá en esta antigua civilización.

El recorrido explora la identidad de estos seis ciudadanos que vivieron en el antiguo Egipto, gracias a los nuevos descubrimientos aportados por tecnología puntera no invasiva, desenvolviendo virtualmente sus frágiles restos.

Un viaje fascinante y enriquecedor.