Cultura i oci al febrer

27, Feb 2024 | Cultura y ocio

Aquest mes de febrer hem realitzat diverses activitats fora dels centres ocupacionals.


Visitàrem l’exposició “La València Que Va ser” del fotògraf José Miguel de Miguel en el Museu de la Ciutat. Un recorregut per la ciutat de València i els seus voltants, des de finals dels anys 50 a la fi dels 80 del segle XX. A través de la seua mirada, poguérem observar com l’artista no prestava massa atenció a l’escenari de les seues fotos, perquè se centrava en el paisatge humà, en les persones i la seua manera de viure al carrer. Retratava escenes quotidianes que succeïen en el seu entorn.


També visitàrem el Museu de les Il·lusions on les diferents instal·lacions van desafiar la nostra percepció de la realitat. Poguérem viure diferents experiències visuals a través de les seues més de 70 obres d’art i més de 20 experiències immersives, demostrant com la percepció de la realitat és sovint fictícia i enganyosa. Experimentàrem il·lusions òptiques i desafiaments visuals de tota mena on la realitat es va transformar i la imaginació va cobrar vida.

Este mes de febrero hemos realizado varias actividades fuera de los centros ocupacionales.

Visitamos la exposición “La Valencia Que Fue” del fotógrafo José Miguel de Miguel en el Museo de la Ciudad. Un recorrido por la ciudad de Valencia y sus alrededores, desde finales de los años 50 a finales de los 80 del siglo XX. A través de su mirada, pudimos observar cómo el artista no prestaba demasiada atención al escenario de sus fotos, pues se centraba en el paisaje humano, en las personas y su manera de vivir en la calle. Retrataba escenas cotidianas que sucedían en su entorno.

También visitamos el Museo de las Ilusiones donde las diferentes instalaciones desafiaron nuestra percepción de la realidad. Pudimos vivir diferentes experiencias visuales a través de sus más de 70 obras de arte y más de 20 experiencias inmersivas, demostrando como la percepción de la realidad es a menudo ficticia y engañosa. Experimentamos ilusiones ópticas y desafíos visuales de todo tipo donde la realidad se transformó y la imaginación cobró vida.